TableTop Seuraa meitä Facebookissa Seuraa meitä Twitterissä Seuraa meitä Instagramissa TableOikea
TableLeft Future Cup 2017 Raaseporin osakilpailu Future Cup Nokian osakilpailu Future Cup Jurvan osakilpailu Future Cupin keskikesän osakilpailu Future Cup Rovaniemen osakilpailu TableRight
KuvaLeft Isokuva KuvaRight
KeskiBar
NaviLeft Tervetuloa Future Cupin kotisivuille Yleistä 15-vuotisesta asfalttisarjastamme Future Cup kilpailukauden säännöt Sarjamme kuljettajat ja kilpailukalusto Vauhdikkaimmat kuvat kilpailukausilta Sarjamme TV-lähetykset ja muut videot Historian siipien havinaa! Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! NaviRight
NaviBottom
OtsikkoLeft Tervetuloa Future Cup asfalttisprintsarjan juhlavuoden 2017 vauhtiin! OtsikkoRight
 
Kaudella 2017 ajetaan kahdesta uudesta Mestarisauna by Salvos -palkinnoista!

26.3.2017 - Future Cup vuoden 2017 asfalttisarjan ilmoittautuminen päättyy 31.3.2017 - Pikipinnalla jaossa Salvoksen uutuussaunoja sekä rahapalkintoja

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Klikkaa ja tutustu Videoracingin Ostatarra.fi mainokseen!
 
Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Raaseporista käynnistyvän Future Cup asfalttisprintsarjan ilmoittautuminen päättyy nyt maaliskuun viimeinen päivä. Pikipintojen herroiksi, ja MESTARISAUNA by Salvos ulkosaunojen uusiksi omistajiksi haluavien on siis aika ilmoittautua Suomen ainoaan kokonaan asfaltilla ajettavaan rallisprintsarjaan ja startata mukaan sen 15v murrosikäisyyden juhlahumuun!

Future Cup asfalttisprintsarjaan voi osallistua Autourheilun Kansallisen Keskusliiton lisenssin omaava, yli 15-vuotias henkilö autolla joka täyttää rallin tai rallisprintin säännöt. Luokkia on yhteensä 26 joista uutuutena on yleisen ja junioritason kuljettajien jakama, mutta sarjan ulkopuolinen tasa-aika -luokka, joka on tarkoitettu mm. kilpailutoimintaa aloitteleville tai kilpailussa ajavien vaimoille, jäähdyttelijöille ja myös kaikille niille, jotka haluavat ajaa kilparadan kaksi kertaa mahdollisimman tarkasti samaa aikaa noudattaen.

Future Cup asfalttisprintsarjassa kilpaillaan, aikaisempien vuosien tapaan, kilpurin vetotavan mukaisesti 4-veto ja 2-veto Cupissa sekä joukkuekilpailussa ja Cuppikunkussa. Lisäksi 15-18 vuotiaat nuoret ajavat omasta yleiskilpailussaan 3-4 kilometrin mittaisilla pikipintaisilla katuradoilla joko ralleista tutuilla tai vartavasten rallisprintteihin rakennetuilla erikoisautoilla. Perinteiseen tapaan tulevan kesän kilpailuissa tullaan jälleen monipuolisesti näkemään kilpailukalustoa aina iäkkäistä, mutta silti nopeista historic -autoista moderneihin turboahdettuihin sekä ennen kaikkea huipputehokkaisiin nelivetoisiin superautohin saakka.

Viidellä osakilpailupaikkakunnalla ympäri Suomen ajettavassa sarjassa kuljettajat pääsevät mittaamaan taitojaan yhteensä kymmenessä osakilpailussa - mukaan lukien kahdella uudella paikkakunnalla kun kesäkuinen Nokia ja elokuinen Lapinlahti kutsuu pikinnan VauhtiVillejä ja -Venloja huristelijoita uusille radoille. Asfalttisarja käynnistyy huhtikuun lopulla Raaseporista, josta karavaani matkaa keskikesän Nokian ja Jurvan osakilpailuviikonloppuihin. Teini-ikäiseksi ehtineen kilpasarjan juhlavuosi huipentuu elokuussa Pohjois-Savon Lapinlahden ja Rovaniemellä Joulupukin pyhätön maisemissa.

Palkintoina kaksi MESTARISAUNA by Salvos uutuussaunaa, toinen 4-veto ja toinen 2-veto cupiin. Lisäksi perinteikkäät rahapalkinnot jaetaan lokakuisessa palkintogaalassa. Jokaisesta osakilpailuviikonlopusta nähdään kisakooste MTV3 Max kanavalla sekä ns. jälkilähetyksenä heti sen jälkeen sarjan kotisivuilla. Sarjapromoottori Kari Tasanko toivottaa kaikki tutut ja tuntemattomat kilpailijat ja runsaslukuisen yleisön viettämään viittä kuumaa vauhtiviikonloppua hyvässä seurassa rakkaan vauhtilajin parissa.

- Lumet ovat kovaa vauhtia sulamassa, joka tarkoittaa sitä, että on aika laittaa nimi Future Cup asfalttisprintsarjan ilmoittautuneiden listalle ja alkaa laittamaan kilpailukalustoa kesäkuntoon. Ilmoittautuneiden listaa kun katsotaan niin siellä on erittäin mukavasti täysin uusia tuttavuuksia. Siihen kun lisätään vielä ilmoittautumattomat sarjamme vakiokuljettajat ja muut uudet herrasmiehet ja ladyt niin käsissämme on ennätysten kesä ja kuluvan kilpailukauden Rallin MM- ja SM-sarjojen mukaisesti huippukovaa kilvanajoa miesmuistiin, Tasanko kertoo.

- Meillä on sarjassa kaikki valmiina. Raaseporissa on kisavalmistelut täydessä vauhdissa eikä aikaakaan kun he ovat valmiita toivottamaan kilpailijat, katsojat kuin murrosikäiseksi ehtineen sarjamme juhlavuoden tervetulleeksi. Osakilpailukohtaisten palkintojen lisäksi sarjamme palkitsee perinteikkäiden rahapalkintojen lisäksi 4-veto ja 2-veto CUPin voittajat MESTARISAUNA by Salvos uutuussaunoin. Lisäksi nuorten luokissa jaossa on 1000eur extrapalkinnot kun rengassarjan voittaja päätti muuttaa renkaat rahaksi ja antaa ne nuorten luokkien menestyjille. Kaikesta voi päätellä, että kyllä me, jälleen kerran, hieno sarja saadaan aikaiseksi, Tasanko lupaa.

Future Cup asfalttisprintsarja on nyt myös syvemmällä sosiaalisessa mediassa kuin koskaan. Ota meidät seurantaan!
- Facebook: www.facebook.com/FutureCup
- Instagram: www.instagram.com/futurecuprallisprint
- Twitter: www.twitter.com/FutureCupSprint


Future Cup asfalttisprintsarjan 2017 osakilpailuviikonloput:
1. 29.4.2017 - Raasepori #1, Ekenäs-Tammisaaren-MK/UA
2. 30.4.2017 - Raasepori #2, Ekenäs-Tammisaaren-MK/UA
3. 17.6.2017 - Nokia #1, Nokian Urheiluautoilijat ry
4. 18.6.2017 - Nokia #1, Nokian Urheiluautoilijat ry
5. 15.7.2017 - Botniaring #1 (Jurva), Team Botnia
6. 16.7.2017 - Botniaring #2 (Jurva), Team Botnia
7. 5.8.2017 - Lapinlahti #1, Lapinlahden Autourheilijat
8. 6.8.2017 - Lapinlahti #2, Lapinlahden Autourheilijat
9. 25.8.2017 - Rovaniemi #1, Rovaniemen UA
10. 26.8.2017 - Rovaniemi #2, Rovaniemen UA


Highslide JS
 
13.2.2017 - Future Cup asfalttisarjan rengasarvonnan voittaja lahjoittaa palkinnon eteenpäin

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna Rovaniemen ympäristössä ajetun Arctic Lapland Rallin Lordi-aukion lähtölavalla arvottiin Suomen ainoan kokonaan asfaltilla ajettavan rallisprintsarjan perinteikäs rengaspalkinto.

Elokuisen Future Cup Lapinlahden osakilpailun järjestävän sihteeri Henna Palonen piteli hattua, joka sisälsi 55 ennakkoilmoittautuneen nimeä samalla kun tuore rallimissi toimi onnettarena.

Voittajaksi paljastui ykkösluokkaan kilpailijana ilmoittautunut, vain muutamaa viikkoa aikaisemmin Autourheilun Kansallisen Keskusliiton Respect -palkittu sarjapromoottori Kari Tasanko, joka, kannustaakseen nuorison autourheiluharrastusta, lahjoittaa rengassarjan arvon (1000eur) eteenpäin Nuorten kahden luokan parhaimmille menestyjille siten, että kilpailukauden 2017 palkintogaalassa luokkien 23 ja 24 sarjavoittajat saavat 250eur, toiseksi nopeimmat 150eur ja kolmanneksi nopeimmat 100eur.

Ilmoittautuminen Future Cup asfalttisarjaan päättyy 31.3.2017 klo 23:59.


16.1.2017 - Future Cup asfalttisprintsarjan kaikki osakilpailut selvillä - Nokia ja Lapinlahti uusina osakilpailuina!

Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Vuodesta 2003 lähtien suomalaisen autourheilukansan kuumaan kesään on kuulunut supersuosittu Future Cup, jonka, järjestyksessään jo huikean 15. juhlavuoden käynnistymiseen ei ole enää kuin noin sata päivää! Viidellä osakilpailupaikkakunnalla ympäri Suomen ajettavassa sarjassa kuljettajat pääsevät mittaamaan taitojaan yhteensä kymmenessä osakilpailussa - mukaan lukien kahdella uudella paikkakunnalla kun kesäkuinen Nokia ja elokuinen Lapinlahti kutsuu pikinnan huristelijoita mittaamaan vauhtiaan uusille baanoille.

Asfalttisarja käynnistyy huhtikuun lopulla Raaseporista, josta karavaani matkaa keskikesän Nokian ja Jurvan osakilpailuviikonloppuihin. Teini-ikäiseksi ehtineen kilpasarjan juhlavuosi huipentuu elokuussa Pohjois-Savon Lapinlahden ja Rovaniemellä Joulupukin pyhätön maisemissa. Sarjapromoottori Kari Tasanko lupaa kiireistä kesää kaikille kuljettajille.

- Meidän kaikkien iloksi lämpimästi toivotan tervetulleeksi kesäkuisen Nokian ja viikkoa Suomen MM-rallin jälkeen ajettavan Lapinlahden osakilpailuviikonloput. Näin meillä on mielestäni erittäin hyvä ja kattava kokonaisuus jälleen kasassa kun kilpailijamme saavat mitata taitojaan ja tuottaa yhteistyökumppaneilleen näkyvyyttä niin Etelä-, Itä-, Länsi- kuin Pohjois-Suomessa. Olen erittäin tyytyväinen rakentamaamme kokonaisuuteen ja varsinkin yhteistyökumppanimme Salvoksen myöntämään Mestarisauna by Salvos korkealaatuisiin pääpalkintoihimme, Tasanko kertoo.

Jokaisesta osakilpailusta on tulossa lisätietoja asfalttisarjan kotisivuille osoitteeseen http://www.futurecup.fi.

Mestareiden illassa kunniaa vuoden 2016 voittajille - Tasangolle Autourheilun Respect -palkinto

Rallin henkisessä kehdossa, Suomen MM-rallin kilpailukeskuksessa eli Jyväskylän Paviljongissa järjestetyssä Autourheilun Kansallisen Keskusliiton palkintogaalassa Future Cup asfalttisprintsarjan kilpailukauden 2016 menestyjät juhlivat päälavan palkintokorokeella saavutuksiaan. Samalla Future Cup asfalttisarjan kaliffille, Kari Tasangolle jaettiin tunnustusta tekemästään työstä rallisprintin, erityisesti asfalttirallisprintin eteen.

- Vaikka Autourheilun Kansallisen Keskusliiton Respect -palkinnossa luki minun nimeni niin siitä huolimatta täytyy muistaa, että saamani tunnustus kuuluu kaikille niille autourheilun ihmisille, ketkä ovat panoksellaan olleet vaikuttamassa saamaani tunnustukseen. Me toimitsijat, kilpailijat, katsojat, yhteistyökumppanit sekä viranomaistahot olemme kaikki yhdessä olemme tehneet erinomaista työtä autourheilun eteen, joten aina kun tätä tunnustusta muistelen niin ajatuskuplassani on kaikki ne henkilöt, jotka ovat vuosien saatossa positiivisesti myötävaikuttaneet autourheilutapahtumien kulkuun, Tasanko kiittelee.

- Sanotaan, että autourheilu herättää suuria tunteita. Kieltämättä palkintogaalassa elettiin monta tunteikasta hetkeä - varsinkin silloin kuun sarjamme kauden 2016 parhaimmisto kävi pokkaamassa palkintonsa. Niiden tapahtumien myötä on ilo toivottaa kausi 2017 tervetulleeksi ja mikäs sen parempi startti sille on ollut kuin ennätyksellinen 55 kilpailijan ennakkoilmoittautuminen. Rehellisesti sanottuna en aikuisten oikeasti jaksa odottaa huhtikuun ensimmäistä päivää kun nähdään todellinen kilpailijamäärä ja päästään taas nauttimaan yhdestä vauhdikkaasta autourheilukesästä kärpäsineen, Tasanko jatkaa.

Ilmoittautuminen Future Cup asfalttisarjaan päättyy 31.3.2017 klo 23:59. 55 ennakkoilmoittautuneen kesken arvotaan perinteinen rengassarja, jonka ajankohta on tammikuun viimeisenä viikonloppuna Napapiirillä ajettava Arctic Lapland Ralli.4.1.2017 - Future Cup asfalttisprintsarjassa ennätyksellinen määrä ennakkoilmoittautuneita - Luvassa jälleen ennätysten kesä?

Suomen ainoa kokonaan asfalttipinnalla ajettava Future Cup rallisprintsprintsarja on saanut erinomaisen startin 15v-juhlavuoteensa kun vuodenvaihteessa päättyneessä ennakkoilmoittautumisessa yhteensä 55 menestystä janoavaa kuljettajaa laittoi puumerkkinsä osallistujalistaan ja siten ovat mukana kisaamassa niin arvokkaasta Mestarisauna by Salvos -pääpalkinnoista kuin normaaleista rahapalkinnoista. Lisäksi nämä kuljettajat ovat mukana perinteikkään rengassarjan arvonnassa, joka suoritetaan tammikuun lopulla 52. kerran järjestettävän Arctic Lapland Rallin yhteydessä.

Sarjapromoottori Kari Tasanko on erittäin tyytyväinen ennätykselliseen osaanottoon.

- 55 ennakkoilmoittautunutta kertoo siitä, että nopeatempoinen viiden kesäisen viikonlopun ja kymmenen osakilpailun mittainen sarjamme voi hyvin. Olemme yhdessä kilpailijoiden, osakilpailujärjestäjien sekä ennen kaikkea yhteistyökumppaneidemme avulla kanssa saaneet luotua konseptin, joka on kuin yksi suuri ja tyytyväinen perhe. Vakaasti uskon, että tänäkin vuonna me kaikki tulemme jälleen viihtymään rakkaan vauhtilajimme parissa ympäri kesäisen Suomen, Tasanko kertoo.

- Kun ennakkoilmoittautuneiden listaa luetaan niin voidaan todeta, että tuttujen kuljettajien lisäksi listoilla on iso joukko aivan uusia nimiä - ja kilpureita. Future Cup asfalttisprintsarja on menneinä vuosina ollut useille kuljettajille se kuuluisa ensikosketus autourheiluun ja koska niin osallistuminen kuin kilpaileminen on vain pientä vaivaa vaativaa niin erityisen iloinen olen siitä, että olemme jälleen saaneet usean uuden autourheilijan mittaamaan vauhtiaan kesän pikipinnoille ja siten haastamaan vanhat konkarikuljettajat, Tasanko jatkaa.

Ilmoittautuminen jatkuu 31.3.2017 klo 23:59 saakka

Aikaisempien vuosien tapaan kesän kuumalle asfaltille voi ilmoittautua maaliskuun loppuun asti. Kauden 2017 Future Cup asfalttisprintsarjaan hyväksytään mukaan 150 kilpailijaa, jotka huhtikuussa alkavassa ja elokuun lopulla päättyvässä sarjassa ratkaisee paremmuusjärjestyksen ja perinteikkäiden rahapalkintojen lisäksi kahden Mestarisauna by Salvos -uutuussaunojen uudet osoitteet.

Future Cup asfalttisprintsarjaan voi osallistua Autourheilun Kansallisen Keskusliiton lisenssin omaava, yli 15-vuotias henkilö autolla joka täyttää rallin tai rallisprintin säännöt. Luokkia on yhteensä 26 joista uutuutena on yleisen ja junioritason kuljettajien jakama, mutta sarjan ulkopuolinen tasa-aika -luokka. Perinteiseen tapaan tulevan kesän kilpailuissa tullaan jälleen monipuolisesti näkemään kilpailukalustoa aina iäkkäistä, mutta silti nopeista historic -autoista moderneihin turboahdettuihin sekä ennen kaikkea huipputehokkaisiin nelivetoisiin superautohin saakka.

Future Cup asfalttisprintsarjassa kilpaillaan, aikaisempien vuosien tapaan, kilpurin vetotavan mukaisesti 4-veto ja 2-veto Cupissa sekä joukkuekilpailussa ja Cuppikunkussa. Lisäksi 15-18 vuotiaat nuoret ajavat omasta yleiskilpailussaan 3-4 kilometrin mittaisilla pikipintaisilla katuradoilla joko ralleista tutuilla tai vartavasten rallisprintteihin rakennetuilla erikoisautoilla.


24.12.2016 - Future Cup asfalttisarjan 15-juhlavuonna ajetaan KAHDESTA (2) MestariSaunasta!

Viimeiset kilpailukaudet poikkeuksetta yli 130 kilpailijaa jokaiseen osakilpailuun kerännyt ja niin kuljettajien, katsojien kuin kilpailujärjestäjienkin keskuudessa suuresti arvostettu Future Cup asfalttisprintsarja matkaa 15-vuotisjuhlakauteensa korotetuin palkinnoin. Vuonna 2016 kilpailijat mittasivat paremmuuttaan 10 osakilpailussa, joista parhain Cuppikunkkulainen Harri Hietala löylyttää nykyään perhettään Salvoksen valmistamassa erittäin laadukkaassa ulkosaunassa.

Tammikuussa 2017 Salvos julkaisee MESTARISAUNA -uutuuden ja näin kilpailukauden 2017 Future Cup asfalttisprintsarjassa pääpalkintoina on kaksi laadukasta uutuustuotetta, toinen 4-veto Cupiin ja toinen 2-veto Cupiin. Promoottori Kari Tasanko ja 15-vuotta sitten asfalttisarjan luonut, nykyään Salvoksen Etelä-Suomen myyntipäällikkönä toimiva Erkki Koskelo jatkavat näin tiivistä yhteistyötään suomalaisen autourheilun eteen.

- Vuosi sitten Salvos starttasi mukaan Future Cup asfalttisprintsarjaan ja on erittäin tyytyväinen saamaansa näkyvyyteen sekä tunnettavuuteen. Laadukkaita perinnesaunoja, -mökkejä ja -aittoja valmistava pyhätäläinen yrityksemme haluaa olla juhlistamassa sarjan 15-vuotista historiaa ja sen myötä Mestarisauna by Salvos -uutuustuotteemme on juhlavuoden pääpalkintoina niin 4-veto kuin 2-veto Cupeissa. Salvos haluaa vahvasti olla mukana suomalaisessa autourheilussa, joka on meille pohjoisen asukkaille ehdotonta perinneurheilua, itsekkin innokas autourheilumies Erkki Koskelo kertoo.

- Kun mietitään missä ne parhaimmat autourheilutarinat matkaa eteenpäin niin ainoa oikea vastaus on Sauna. Olemme Future Cupissa erittäin tyytyväisiä Salvoksen vahvasta panoksesta edistämään suomalaista autourheilua ja ennen kaikkea siitä, että tänä vuonna kuljettajamme ajavat kahdesta erillisestä Mestarisaunasta auton vetotavan mukaan. Näin ollen vahvasti uskon, että meillä on tulossa ennätysmäärä kilpailijoita, koska normaalien rahapalkintojen ja maineen sekä kunnian lisäksi Salvoksen saunapalkinto on kuljettajiemme keskuudessa erittäin himottu tavoite. Iso kiitos Salvokselle sekä ennen kaikkea sarjamme alkuperäiselle isännälle Erkki Koskelolle panoksestaan, sarjapromoottori Kari Tasanko jatkaa.

Pääpalkinnot luovutetaan Future Cup asfalttisprintsarjan palkintogaalan jälkeen marraskuussa Salvoksen Pyhännän tehtaalla. Mukaansa voittajat saavat kaikki saunan komponentit sekä oheistuksen, joista nikkaroida valmis tuote haluamaansa paikkaan.

Perinteinen rengassarja arvotaan ennakkoilmoittautuneiden kesken - neljäs osakilpailuviikonloppu hahmottumassa

Future Cup asfalttisprintsarjaan voi osallistua Autourheilun Kansallisen Keskusliiton lisenssin omaava, yli 15-vuotias henkilö autolla joka täyttää rallin tai rallisprintin säännöt. Luokkia on yhteensä 26 joista uutuutena on yleisen ja junioritason kuljettajien jakama, mutta sarjan ulkopuolinen tasa-aika -luokka. Perinteiseen tapaan tulevan kesän kilpailuissa tullaan jälleen monipuolisesti näkemään kilpailukalustoa aina iäkkäistä, mutta silti nopeista historic -autoista moderneihin turboahdettuihin sekä ennen kaikkea huipputehokkaisiin nelivetoisiin superautohin saakka.

Ennakkoilmoittautuminen käy kuumana ja se päättyy 31.12.2016 klo 23:59. Kaikkien ennen vuodenvaihdetta ilmoittautuneiden kesken arvotaan, perinteiseen tapaan, neljä (4) kappaletta slicks kilparenkaita. Vuodenvaihteen jälkeen ilmoittautuminen jatkuu aina maaliskuun viimeiseen päivään saakka. Jokaisesta osakilpailuviikonlopusta nähdään kisakooste MTV3 Max kanavalla sekä ns. jälkilähetyksenä heti sen jälkeen sarjan kotisivuilla.

Vuonna 2003 ensimmäisen kerran ajettu asfalttisarja on kuluneen 14 kilpailukauden aikana kehittynyt formaatiksi, joka on kuljettajien lisäksi myös katsojien sekä järjestäjien mieleen. 3-4 kilometrin mittaisilla, pikipintaisilla katuradoilla ajettavassa sarjassa teineistä pappaikäiseksi olevat tytöt ja pojat sekä naiset ja miehet kilpailevat kaksipäiväisissä osakilpailuviikonlopuissa paremmuudestaan joko ralleista tutuilla tai vartavasten rallisprintteihin rakennetuilla erikoisautoilla.

Future Cup asfalttisprintsarjassa kilpaillaan, aikaisempien vuosien tapaan, kilpurin vetotavan mukaisesti 4-veto ja 2-veto Cupissa sekä joukkuekilpailussa ja Cuppikunkussa. Lisäksi 15-18 vuotiaat nuoret ajavat omasta yleiskilpailussaan. Huhtikuun lopussa Raaseporista käynnistyvän ja elokuun lopussa Rovaniemellä huipentuvan kilpasarjan neljäs osakilpailuviikonloppu on ollut avoinna kun sen viikonlopun kahden osakilpailun järjestäjä joutui ymmärrettävästä ylivoimaisesta esteestä johtuen perumaan osallistumisensa.

- Neuvottelut kilpailujärjestäjien kanssa on käynyt tiivinä ja uskomme, että pystymme piakkoin senkin viikonlopun vahvistamaan. Alun perin neljäs osakilpailuviikonloppu piti ajaa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, mutta kun Suomen MM-ralli vahvistui samoille päiville niin tottakai meidän tehtävänämme on sen jälkeen ollut hakea myös ajallista muutosta neljänteen kilpailuviikonloppuumme. Asiat etenevät oikeaan suuntaan ja uskon, että piakkoin pystymme julkaisemaan tämän vielä avoinna olevan osakilpailuviikonlopun kuviot, promoottori Kari Tasanko lupailee.

- Nyt kun pääpalkinnot on julkaistu niin on erinomainen aika jättää ilmoittautuminen jo pelkästään sen takia, että vuodenvaihteeseen mennessä Future Cupiin ilmoittautuneiden kesken arvotaan arvokas rengassarja, jolla sitten onnekas voi näyttää taitonsa tulevan kesän kuumilla pikipinnoilla. Ilmoittautumisen ohjeet sekä lisätietoja Suomen ainoasta kokonaan asfaltilla ajettavasta rallisprintsarjasta saat kotisivuiltamme osoitteesta www.futurecup.fi, Tasanko jatkaa.

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
Salvos Knauf Viiden Tähden Koti Asfalttikulma Rakennus Future Oy MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon - Digitaalisen median tuotantostudio
Future Cupin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi