Salvos Knauf Viiden Tähden koti Asfalttikulma Rakennus Future MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon
 
 
Tervetuloa Future Cup rallisprintsarjan kotisivuille Yleistä Future Cup asfalttisarjasta Säännöt Sarjassa ajavat kuljettajat Vauhdikkaita kuvia tapahtumistamme Televisiolähetykset ja muut videot Yli 10-vuotinen historiamme Tee löytöjä rallikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Pääkatsastaja Heikki Helstenin palsta Sisäpiirin silmin
TableTop
Future Cup osakilpailut kilpailukaudella 2016
Olemme myös Instagramissa!
Seuraa meitä @futurecuprallisprint ja muista Facebookissa ottaa kaveriksesi maskottimme Konsta Cuppikettu!
29.4.2016 - TUU MOIKKAAMAAN MEITÄ WAPPUAATTONA KARKKILAAN, LEINON KEVÄTMARKKINOILLE!

Konsta Cuppikettummekin lupasi pyyhältää talvilomiltaan jo hommiin! Myös Paitaputiikin tytöt ovat pakanneet paidat ja hupparit mukaan ja suunnittelevat jo kovasti mihin teltta kasataankaan lauantaina 30.4. Leinolla nähdään myös ralliautoja ja voi mestoilla vilahtaa myös muutama rallikuskikin tarinoimassa kilvanajosta… Karkkilan osakilpailuiden ennakkoliput ovat myös myynnissä! Ennakkoon ostettuna pääsyliput saa huokeampaan hintaan kuin kisapäivänä ”ovelta”! Tuu siis ostoksille. Sillä, Pekka Pouta on luvannu meille komeeta kelii, otetaan yhdessä varaslähtö kesään!


Vaikka kesäaurinko jo lämmittää ja Leinon markkinoiden jälkeen mieli tekisi päästä jo pihahommiin! Tai ehkä talliin säätämään vielä viimeiset viilaukset kilpuriin? Muista kuitenkin vierailla tietokoneella! Klikkaile KITIin ja laita osakilpailuilmoittautumiset Karkkilaan sisään! Ilmoittautuminen umpeutuu taas perinteisesti sunnuntaiyönä klo 23.59. Ole nopea, varmista paikkasi kisoihin!! Pari vuotta sitten venyteltiin osallistujamääräennätyksiä nimenomaan juuri Karkkilan avauskisassa!!!

Kisoja odotellessa kandee käydä tutustumassa jo ennakkoon Karkkilan osakilpailun sivuilla (klikkaa viereisestä kartasta ko kilpailua)! Sieltä löytyy kattava kisalehti pitäen sisällään mm. kisaradion taajuuden, istumakatsomoinfon (paikkoja rajoitetusti!), rata-alueen kartan, koko viikonlopun tapahtumat… Kannattaa siis käydä lukaisemassa!

Poksahtelevan pirtsakkaa ja aurinkoista Wappuviikonloppua!!! Lauantaina nähdään!

Klikkaa ja katso kuvia Karkkilan Leinon Kevätmarkkinoilta ...

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


1.4.2016 - 127 KUSKIA AJAMAAN ASFALTIN HERRUUDESTA

Viime yönä, puoliltaöin päättyi sarjailmoittautuminen kesän suosituimpaan autourheilusarjaan. Liki 130 kuljettajaa tulee kisaamaan upeista palkinnoista, kesän tiukimmissa kisoissa ympäri Suomenmaan. Kaikki sarjaan määräaikaan mennessä ilmoittautuneet kuljettajat löytyvät sarjan kotisivuilta ”KUSKIT” välilehdeltä. Käy kurkkaamassa sieltä kuka olisi sun suosikkisi tänä vuonna mestariksi! Ja ketä sarjan upeasta Cuppikunkkupalkinnosta, Salvoksen hirsisaunasta, kisaakaan?!


Autotalleissa hyörinä alkaa käydä huumaavimmillaan juuri nyt, sillä kausi startataan aivan pian – äitienpäivänä Karkkilasta. Kisapaikkakuntien alle karttaan on päivitetty majoitusinfot melkein jokaisen kisaviikonlopun kohdalle! Hoida ihmeessä majoitusasiat nyt jo kuntoon, niin on yksi muistettava asia vähemmän mielessä. Myös sarjavarusteet kannattaa käydä tsekkaamassa! Cupin kauppaan on saapuneet nyt myös T-Paidat! Pistä omasi jo tilaukseen, niin saat kiskaista T-Paidan päälle jo heti kun ensimmäiset auringon säteet alkavat kurkkia pilvien takaa! Voi kesä – se on kohta täällä!

Hei – muuten! Jos jäi harmittaan, ettet laittanutkaan ilmoittautumista määräaikana tulemaan, huoli pois! Hirsisauna voi silti olla sinun…. Sarjaan pääsee myös jälki-ilmoittautuneena mukaan. Ota yhteys suoraan sarjaorganisaatioon: Kari Tasanko, 0400 – 688 742. (Lisätietoja myös säännöissä, kohdassa 5.4)


Highslide JS
15.2.2016 - Kesä keikkuen tulevi - kevät kurkistaa jo kulman takaa!!

Pieni tuumaustauko kannattaa siis jo suoda rengasasioille. Ei aikaakaan kun se kesäaurinko alkaa pilkistää pilvien takaa, asfaltti kuumenee ja Futuresarja pyörähtää Karkkilassa vauhtiin!!!

Pistä siis pirraten Virtasen Timpalle: 0500 411 009 - niin ainakin yksi muistettava asia on kesälle hoidossa!


Highslide JS
5.2.2016 - HOU HOU HOU!!!

Terveisiä tunturimaisemista ja Napapiiriltä! Tammikuun lopulla sarjan tonttutytöt ja –pojat pyörähtivät Rovaniemellä fiilistelemässä Tunturirallin tuulia!! Olimme tainneet olla elokuussa Napapiirin Futuren kisoissa sen verran kilttejä, että pääsimme myös Joulupukkia reissullamme moikkaamaan. Työn touhunsa ohella Joulupukki kerkesi olla onnettarena sarjan rengasarvonnassa. Virallisena valvojana ja arpakorin pitäjänä toimi Pukin pajan apulainen, tomera tonttuherra.

Armottoman arpalippujen sekoittamisen jälkeen, Joulupukki nosti korista nimen jonka mukaan palkintorenkaat suuntaavat kohti Kiiminkiä!!! Siellähän me ollaan monena vuonna ajettu kilpaakin! PALJON ONNEA PANU MERTALA! Sun kesän rengasongelmat on ratkaistu!!! 4 kappaletta slicksejä laitetaan tulemaan!

Kesällä 2016 kisataan ihan joka kuukautena!

Kesällä 2016 ei kisataukoa asfalttisprintkisailusta vietetä, sillä tulevana kesänä Futuresarjaa ajetaan ihan joka kuussa! Futurekausi alkaa jo toukokuussa, äitienpäiväviikonloppuna Karkkilasta. Sen jälkeen sprintkaravaani hurauttaa kesäkuussa kohti Jurvaa ja Botniaringin kisaviikonloppua. Heinäkuussa leppoisia varikkofiiliksiä ja tiukkaa kisailua nähdään Keuruulla. Elokuun alussa, jälleennäkemisen riemu koittaa kun asfalttisarja suuntaa, vuosien tauon jälkeen, Kokkolaan. Kauden päättävät kisat ajetaan jälleen elokuun lopussa Rovaniemellä...

Rengasarvonnan ohessa Joulupukki kertoili kovasti jo odottavansa kesää ja etenkin loppukesän pärinäviikonloppua ja kaikkia mukavia sprinttivieraita, jotka viime vuonnakin häntä moikkaamassa kävivät! Laita siis Sinäkin elokuun viimeinen viikonloppu kalenteriin, silloin ratkaistaan taas Future Cup sarjan voittajat Napapiirin Pajakylän radalla!

Future Cup Cuppikunkun pääpalkinto 2016
Future Cupin kotisivut on vuodesta 2003 lähtien suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi