Knauf Viiden Tähden koti AMSOil Asfalttikulma Levi Rakennus Future Battery Drink MTV3 Max MediaGuru Jack Bacon Mareport Hanaa
 
TableTop
 
Tervetuloa Future Cup rallisprintsarjan kotisivuille Yleistä Future Cup asfalttisarjasta Säännöt Sarjassa ajavat kuljettajat Vauhdikkaita kuvia tapahtumistamme Televisiolähetykset ja muut videot Yli 10-vuotinen historiamme Tee löytöjä rallikaupastamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja Heikin palsta Sisäpiirin silmin
OSAKILPAILUT 2014
- 26.04. Karkkila (lisätietoja tästä)
- 27.04. Raasepori
(lisätietoja tästä)
- 19.06. - 20.06. Isosyöte (lisätietoja tästä)
- 05.07. - 06.07. Imatra (lisätietoja tästä)
- 09.08. - 10.08. Oulu (lisätietoja tästä)
- 29.08. - 30.08. Levi (lisätietoja tästä)

- 18.10. Palkintogaala (lisätietoja tästä)
Tärkeimmät päivitykset
- 11.08.2014 - Oulun jutut + kuvat
- 08.07.2014 - Imatran kuvat + leffat
- 30.06.2014 - Pääkatsastajalla on asiaa!
- 23.06.2014 - Iso-Syöte ajettu
- 22.04.2014 - Ennätykset on tehty rikottaviksi
- 11.04.2014 - Sisäpiirissä kisojen sihteerit
- 04.04.2014 - Sisäpiirissä Sami Pieniniemi
- 31.03.2014 - 2014 Ilmottautuneet
- 25.03.2014 - Sisäpiirissä Mäki-Tammela ja Tasala
- 19.03.2014 - Sisäpiirissä kaksi kisajohtajaa
- 21.02.2014 - Sisäpiirissä Ilkka Pohjonen
- 12.02.2014 - Sisäpiirissä Kekoni ja Lampela
- 06.02.2014 - Sisäpiirissä Jouni ja Panu Mertala
- 01.02.2014 - Sisäpiirissä Merja Huovinen
- 20.01.2014 - Sisäpiirissä Salomäki vs Luhtaniemi
- 25.12.2013 - Sisäpiirissä Ajanottoa
- 29.11.2013 - Kisakauden 2014 säännöt
 
Highslide JS
 
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
11.8.2014 - Sataa, tuulee ja salamoi – Mäki-Ikolan Hannulle se sopi paremmin kuin hyvin!

Oulun Kiimingissä ajetut, Future sarjan osakilpailut ovat takanapäin. Ja kuten joka kesä, kyllä se yhdessä kilpailussa pitää kesän aikana sataa. Jäälin Yrityspuistossa taivas repesi lauantain kisassa toiselle kierrokselle. Vesisateisessa kelissä 4-Vetoisten kirkkaimman pokaalin saapui pokkaamaan Härmän mies Hannu Mäki-Ikola. Hannu nappasi voiton myös sunnuntaina. Alkukauden kisoissa 4-Veto Cupin kärkeä ovat hallinneet vuoron perään 3 miestä: Hannu, Lamminsivun Jari ja Rytkösen Anssi. Sunnuntain kilpailun voittajakolmikko löytyi näistä miehistä, lauantain osalta sateenherra sotki järjestyksen, kun Kokkolan UA:n Aholan Toni kiilasi sijalle 2 ja Arolan Harri Subaru Imprezallaan nappasi sijan 3. Sarjatilanteissa 4-Veto Cupin kärjessä on edelleen tiukkaa!! Paletti on vielä aivan avoinna ja voitto mahdollinen monelle.

Nelivetosenioreiden paras mies löytyy Cupin sarjataulukossa sijalta 5. Roivaisen Kari tyrkkäsi molempina päivinä suoraan luokkavoittoon ja on kärkikahinoissa mukana. Rovaniemen Henna-Kaisa Rinne on sijalla 9 – monen nelivetomiehen edellä!

Cuppikunkkumittelössä tasainen suoritus ja hyvä menestys ovat valttia. Näissä on erinomaisesti suoriutunut Cuppikunkun ykkössijaa hallitseva, luokassa 15 ajava Mukkalan Sami. Samin nimissä on myös 2-Veto Cupin ykkössija, nyt kun 8/10 osakilpailua on takana. Hyryn Petri ja Suokon Jarmo jakavat sijan kaksi. Pisteen päässä Petristä ja Jarmosta kohti Leviä lähtee luokassa 1 kilpaileva Huupposen Vesa, jolla on taskussaan luokkavoitto muista sarjalaisista joka ikisestä kesän osakilpailusta. Tänä kesänä sarjapisteistä taistelemassa nähdään myös historickuljettajat. Historiceista korkeimmalla sijalla ennen Levin viimeisiä kisoja painelee Pohjois-Hämeen UA:n Seppo Järvinen Opel Asconallaan. 2-Veto Cupissa Seppo on sijalla 6. Ennen Oulua Marjo-Riitta Lunden ja Kaisa Sistonen olivat sarjataulukossa tasapisteissä. Oulun molempien päivien luokkavoitot siivittivät Marjon hiuksen hienosti Kaisan edelle. 2-Veto Cupin sarjataulukossa Marjo on parhaana naisena sijalla 7.

Nuorten yleiskilpailussa ei liene epäselvyyttä, kuka tahtipuikkoa heiluttaa. Varmaa vauhtia koko kauden, 8/8 luokkavoittoa takanaan, pitänyt Uudenmaan UA:n Luhtaniemen Jani jatkaa voittokulkuaan. Jere Pensas peesaa hienosti kakkosena.

Rytkönen, Suokko ja Viero ovat kovaa vauhtia viemässä joukkuettaan Futuresarjan joukkueskaban voittoon! Mutta kuinka kovin pistääkään heille kampoihin tiukkaakin tiukempi vastus, joukkuekisan kakkossijalla vaanivat: Ollila, Lunden ja Mansikkamäki? Piste-ero ei ole järin suuri? Vai huitaisevatko ohituskaistaa pitkin molempien ohi Sistonen, Hietala ja Saari? Kahden kisan pisteet ovat vielä jakamatta!

Hyväntekeväisyyspotti kasvoi Oulussa 1 460 eurolla!! Tällä hetkellä Lasten Sairaalalle on kerätty 6 195euroa!!!

Oulun kisakoostetta on luvassa Maikkarin Maxilla reippaan puolentoista viikon päästä. Muista avata telkkari 21.8. klo 18.00 ja kurkkaa ne Oulun kisojen hienoimmat ajolinjat vielä kerran. Lähetys tulee nähtäville myös sarjan kotisivuille TV ensi-illan jälkeen…

Vielä on kisoja ja kesää jäljellä!!!! Seuraavaksi Cuppilaiset valloittavat Levin!!! Ruskan hienoissa maisemissa otetaan miehistä ja naisista mittaa. Ketkä nousevatkaan korkeimmalle palkintopallille kauden päättäjäisissä!! Ilmoittautuminen Levin kisoihin on jo KITIssä avoinna!!! Käy tyrkkäämässä omasi!!

Klikkaa ja katso kuvia kisoista:
Kuvat: Jani Kekoni / Mediaguru.fi

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

LÄHETÄ FOTO JA VOITA!

Se perinteinen Cuppikuvakisa startataan ny jo!!! Mitä sitä turhaan odottelemaan! Kun sinulle osuu kohdallesi kesän aikana SE kuva, jonka pitäisi voittaa Cuppikuva 2014 – lähetä se carita@futurecup.fi.

Lokakuun lopulla palkitaan jälleen Future Cup sarjan parhaat ja nopeimmat kuljettajat. Palkinto ojennetaan myös hälle, ken vuoden kuvan on ottanut. Laita kuvasi tulemaan ja voit päästä palkittujen joukkoon kauden päättäjäisissä. Ei ole väliä, onko kuva radalta – radan ulkopuolelta, autosta vai varikolta; kunhan meno ja meininki on Futuren sprinttimäinen!

Laita viestiisi myös missä kuva on otettu ja kuka sen on ottanut. Kuva julkaistaan mahdollisesti syksyllä sarjan kotisivuilla.

Aikaisemmat tiedotteet:
- 08.07.2014 - Vallaton viikonloppu iloisessa Etelä-Karjalassa on takana!!!
- 22.06.2014 - Iso-Syöte vallotettu
- 28.04.2014 - 2/10 takana ja hyväntekeväisyyspotti jo liki 2000€!!
- 22.04.2014 - Ennätykset on tehty rikottaviksi!
- 06.04.2014 - Asfaltille reippaasti yli 100 kuljettajaa!!!
- 14.02.2014 - Leppoisan lempeää ystävänpäivää kamut!!!
- 01.11.2013 - Valloittavatko naiset Future Cupin 2014?
 
Future Cup rallisprintsarjan kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi